Veelgestelde vragen

Bestellingen

Is er een minimum bestelhoeveelheid?

In principe kan onze kledij vanaf 1 stuk besteld worden.
Echter is het vaak interessanter qua prijs om meerdere stukken te bestellen. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en een persoonlijke offerte op te vragen!

Offerte

Kan er nabesteld worden?

Kledij nabestellen kan zonder problemen. Echter moet je er wel rekening mee houden dat dit opnieuw de gegeven productietijd in beslag zal nemen.

Wat is de levertermijn?

Voor kledij van onze vaste collectie is de levertermijn zo goed als 'direct'. Wij vragen wel enkele dagen geduld voor de bedrukking van de logo's. 
Voor sublimatiekledij (= gepersonaliseerde kledij) kan de productietijd 4 tot 6 weken in beslag nemen. 

Hoe gebeurt de betaling?

Voor grote bestellingen vragen wij een voorschot van 50% voor we aan de productie van de kledij beginnen. Deze komt telkens op een voorschotfactuur. De andere 50% rekenen wij achteraf aan, opnieuw a.d.h.v. een factuur.

Design & Productie

Staat er een beperking op het aantal kleuren?

Bij de kledij van de vaste collectie kan je kiezen uit de beschikbare kleuren van de kledij. Voor de bedrukking op deze kledij kunnen alle kleuren gedrukt worden.
Bij de sublimatiekledij is er geen enkele beperking qua bedrukking en/of kleuren. Ga samen met onze designer aan de slag voor een 100% uniek ontwerp.

Hoe moeten logo's aangeleverd worden?

Logo's van clubs en/of sponsors ontvangen wij graag in een vectorbestand. Indien dit niet mogelijk is bekijken wij hoe we dit kunnen oplossen. In het slechtste geval rekenen wij een kleine kost aan voor het vectoriseren van uw bestand.

Staat het Atlas logo altijd op de outfit?

We hebben onze producten met veel passie en onderzoek ontwikkeld en zijn er dan ook erg trots op, daarom zetten we ons logo graag op je tenue. Uiteraard zorgen we ervoor dat het Atlas logo matcht met jullie kleuren en design.

Maten & samples

Kan ik de kledij in het echt komen bekijken?

Zeker en vast! Bezoek onze toonzaal in Torhout, waar al onze kledij te bezichtigen is.
Toonzaal op afspraak.

Kan de kledij gepast worden?

Het belangrijkste van een goeie tenue is het feit of deze goed past. Daarom voorzijn wij verschillende pasmogelijkheden.
Een eerste optie is om te komen passen in onze toonzaal. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om pasmaten bij jullie op de club/bedrijf te voorzien. Een derde optie is om pasmaten met jullie design/bedrukking te bestellen aan een mooie korting.